Tuesday, 16 July 2013

dugaan

Salam....hari neh agak frust sgt sbb terawih xbuat2 lg . Puasa pon arineh berlubang. Pg td lps sahur sakit perut memulas & sembelit.  Lama juga aku kt toilet tuh. Dari lps solat subuh smpi la nk dkt2 kul 730pg. Sigh~ Last2 aku buka puasa and minum air satu botol. Lega coz xlama tuh dptlah melepaskn hajat. Huihuihi. Sorry ya xsenonoh sikit.

Aku agak pelik juga npe sembelit.  Aku mkn kurma. Minum byk air dan mkn buah buahan tp masih dpt dugaan cmneh. Dulu b4 preggy mudah je. Tiap2 pg aku membuang dgn mudah.

Satu lg aku skrg selalu pedih ulu hati. Sakit sgt xtaw nk ckp cmner. Sob sob sob

Tido dari awal preggy aku dah ada mslh susah tdo. Maybe Allah nk aku bersedia mental & fizikal. Bukan mudah nk jadi seorang ibu. 

Sepanjang puasa juga dlm sehari mesti aku akan muntah tp xbyklah. Badan byk angin kot :'( Alhamdulilah baby makin aktif smpi aku tdo pon hubby citer dia pegang perut dpt rs baby gerak :) Mummy & daddy love you sayang. Kami tengah fikirkan nama yang baik buat kamu. Harap dapat decide secepat mungkin.

Apa2 pon jumaat neh nk blk kg sbb mak nk buat doa selamat dan berurut dgn mak bidan. Harap semua berjalan lancar. Aamiin

3 comments:

  1. eh same pulak tarikh kter xpose. kita serupaaaa.. hek2..

    ReplyDelete
  2. sob sob sob.
    azam semua tak tercapai~ sigh~

    ReplyDelete
  3. Tape pelan.. kter insan istimewa. Tuhan pun dh bagi specialty pd kter. Namo sedey2 na..

    ReplyDelete